T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SULTANGAZİ - Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu

1. Sınıf Öğrenci Velileri İçin Bilgilendirme

Saygıdeğer Velilerimiz,

Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu'na hoş geldiniz.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de mücadele ettiği bu salgın sürecinde bizlere düşen asıl vazife, süreçten gerekli dersi almış bir şekilde yolumuza devam etmektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2021-2022 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci, velilerimize ve tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Salgın nedeniyle daha fazla yüz yüze iletişim kurulamayacağından dolayı düzenli bilgi akışını sağlamak amacı ile çeşitli platformlardan iletişim sağlanacaktır..

Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda hareket edileceğinden dolayı, yüz yüze eğitim ile ilgili planlana, çalışmalr  okul web sayfası başta olmak üzere, EBA, telefon ve diğer platformlardan üzerinden sizlere duyurulacaktır. Merak edilen tüm konulara açıklık getirmek amacıyla önümüzdeki günlerde küçük gruplar halinde veli toplantıları planlamaktayız. Toplantı yeri, saati ve tarihi sınıf öğretmenleri tarafından belirlenip sizlere iletilecektir. Tüm soru ve önerilerinizi veli toplantısında dile getirebilirsiniz. Salgın nedeniyle herhangi bir bulaş olma riskini azaltmak amacıyla veli toplantısına gelirken kesinlikle çocuk getirilmemesi, her aileden sadece bir kişinin toplantıya katılması ve katılan kişinin yıl boyunca veli kabul edileceği, gelen velinin kendi getirdiği imza kalemini kullanarak "VELİ BİLGİLENDİRME FORMU  EK 1 "nu ve 6698 sayılı KVK kanunu kapsamında "AÇIK RIZA FORMUNU EK 2" imzalayıp öğretmene teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca öğretmelerimiz tarafından öğrencilerimizin HES kodları ve çocuğu okuldan alacak yada okula gelip gidecek kişilerin kontolü için HES kodları talep edilecek ve günlük kontrolü yapılacaktır.

Öğrencilerle aynı ev içerisinde yaşayan kişilerin de aşılı olmaları, tam doz aşılarını tamamlamış olmaları önerilir.

Velilerimizin sosyal mesafe, doğru maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymalarını, bu konuda çocukları uyarmalarını önemle rica ederiz.

Okul Müdürlüğü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.08.2021 - Güncelleme: 30.08.2021 21:27 - Görüntülenme: 905
  Beğen | 1  kişi beğendi