T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SULTANGAZİ - Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından açılan yüce meclisimizin açılışının 101. Yılı anısına, okulumuzdan uçan kırmızı ve beyaz renkli 101 balon,23 Nisan marşı eşliğinde birinci sınıf öğrencilerimizce gökyüzüne bırakıldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız kutlu olsun.

                                                   23 Nisan Kutlama Programımız

1- 23 Nisan 2021 Cuma günü Saat 10.00'da İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak hazırlanan marşın ilimiz dâhilindeki tüm resmi/özel okul ve kurumlarda okul hoparlörlerinden yayınlanması.

2-. 23 Nisan günü saat 10.00'da eş zamanlı olarak yüce meclisimizin açılışının 101. Yılı anısına, tüm ilçelerimizden belirlenecek 101 okulumuzdan uçan kırmızı beyaz renkli balonların, marş eşliğinde gökyüzüne bırakılması.Sultangazide ilkokullarda Fevzi Kutlu Kalkancı ilkokulunda etkinlik gerçekleştirildi.

3- "Ben Daha Çocuyum" konulu kamu spotu hazırlanması ve gün boyunca sosyal medya hesaplarından yayınlanması

4-. 23 Nisan Haftası boyunca belirlenen günlerde saat 15.30'da İl MEM sosyal medya hesaplarından ''Masal Saati''etkinliğinin yapılması. • (Ayrıntılı bilgi  sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşılacaktır.)

5-. Anadolu Masalları Projesi Kapsamında Atölyeler, Sergi ve Şenlikler Düzenlenmesi • (Ayrıntılı bilgi resmi yazı ve sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşılacaktır.)

    - Anadolu Masalları ve Kahramanları İle İlgili Şiir Şenliği - Anadolu Masalları ve Kahramanları İle İlgili Resim Şenliği ve Sanal Sergi - Anadolu Masalları ile ilgili PC4 Atölyeleri - Anadolu Masalları ve Kukla Atölyesi 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2021 - Güncelleme: 23.04.2021 12:21 - Görüntülenme: 316
  Beğen | 3  kişi beğendi