ANA SINIFI KAYITLARIMIZ 07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

Okulumuz bünyesindeki Ana Sınıfına kayıt işlemleri öğrencilerimiz sistemimizde görünmeye başladıktan sonra kesin kayıt yapılacaktır. Kayıt esnasında aşağıdaki formların okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.*Ana Sınıfı kayıtlarında başvuru önceliği esastır. Kontenjan dolana kadar velilere sabahçı-öğlenci grup için tercih hakkı verilecektir. Öncelikli olarak 2016 doğumlu çocukların kaydı alınacaktır. 2017 doğumlu olanların kaydı ise boş kontenjan olması durumunda yapılacaktır. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün aldığı karar doğrultusunda ilkokullar bünyesinde açılan anasınıfları yemeksiz olacaktır. AYLIK ÜCRETİ 120 TL.

ANA SINIFI KAYITLARIMIZ 07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

Okulumuzun Ana Sınıfı ön kayıtları 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü başlayacaktır. Ön kayıt başvuruları 10:00--17:00 saatleri arası kabul edilecektir

Okulumuz bünyesindeki Ana Sınıfına kayıt işlemleri öğrencilerimiz sistemimizde görünmeye başladıktan sonra kesin kayıt yapılacaktır. Kayıt esnasında aşağıdaki formların okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.*Ana Sınıfı kayıtlarında başvuru önceliği esastır. Kontenjan dolana kadar velilere sabahçı-öğlenci grup için tercih hakkı verilecektir. Sadece adres kayıt bölgemizdeki 2016 doğumlu çocukların kaydı alınacaktır.

Bu yıl İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün aldığı karar doğrultusunda ilkokullar bünyesinde açılan anasınıfları yemeksiz olacaktır. AYLIK 120 TL.

SULTANGAZİ ZİRAAT BANKASI ŞUBESİ HESABINA 240 TL İKİ AYLIK TAKSİDİN YATIRILDIĞINA DAİR DEKONT (AÇIKLAMA KISIMINA ÖĞRENCİ ADI SOYADI YAZILACAK)

HASAB ADI: FEVZİ KUTLU KALKANCI İLKOKULU ANA SINIFI

ŞUBE KOU: 2438

HESAP NO: 512078405004

IBAN          : TR950001002438512078405004

İstenilen Evraklar

1- Anne Baba ve Çocuğun Kimlik Fotokopisi

2- Öğrenciye ait 3 adet fotoğraf,

3- Aşı kartı fotokopisi

3- 240 TL iki aylık taksidin Yatırıldığına Dair Dekont (Dekontun Açıklama Kısımına mutlaka Öğrenci Adı Soyadı ve TC Numarası Yazılacaktır)

5-Acil Durumlarda Başvuru Formu, Aday Kayıt Formu, Sözleşme Formu ve dilekçe doldurulup yukarıdaki evraklarla birlikte yarım kapaklı karton dosyaya konup okula teslim edilecektir.

6- Kayıt evraklarına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dosyalar

Ödeme-Tablosu