T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SULTANGAZİ - Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu

OKULUMUZ DEPREME KARŞI GÜÇLENDİRİLİYOR…

 

 

Merhaba...

 

Değerli veliler sevgili öğrenciler 2011/2012 eğitim öğretim yılı hepinize hayırlı olsun.

 

Eğitim kurumları olan okullar bizler için çok önemlidir. Okullarımızın modernizasyonu, daha elverişli şartlarda eğitim yapılması ve eğitim adına yeni şeyler ortaya çıkarabilmek için okulumuz için artık bir karar vermek gerekiyordu. Ya eski usulden devam edilecekti ya da Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu bizlere yaraşır bir vaziyete getirilecekti.

 

Bu sene altı aylık bir sürede okulumuz depreme karşı güçlendirmeye alınmıştır. Taşınma konusundaki çalışmalar tamamlanmış olup, gerekli duyurular okulumuza asılmıştır. Bu özellikle ilk zamanlar için yorucu, zorlu bir süreç olacaktır.Ama inanıyorum ki bir iki hafta içerisinde işler yoluna girecektir.

 

Dört-beş km. lik bir mesafeye üç bine yakın öğrencinin taşıması yapılacaktır. Bu belki de İstanbul 'da bir ilktir. Bu yüzden ben Okul Müdürü olarak herkesi sabırlı, yapıcı ve olumlu olmaya davet ediyorum. Lütfen özellikle velilerimiz bizlere destek olsunlar. Bu zor süreci elbirliği yaparak rahatça aşabiliriz.

 

Veliler çocuklarını araçlara yakın bir mahalde bırakıp, uzaktan takip ederek kalabalığı artırmazlarsa yani öğrencileri bizlerle baş başa bırakırlarsa biz  bu işi kolayca hallederiz diye düşünüyorum.

 

Ayrıca servisler dolduğunda öğrencilerimiz kesinlikle araçlara binmesinler. Sıradaki araca binsinler veya gelecek olan servisi beklesinler. Unutmayın ki hiçbir kimse bırakılmayacaktır. İlgili firma tüm öğrencileri okullarına götürmekle mükelleftir.

 

Sevgili öğrenciler gittiğiniz okullarda bizim yüzümüzü kara çıkarmayın. Bizler sizlere güveniyoruz. Kendinizi, zamanlarınızı derslerinize dolayısıyla eğitiminize adayın. Ödevlerinizi vaktinde yapın. Çok değil düzenli ve planlı çalışın.

 

2011/2012 eğitim öğretim yılına başladığımız şu günlerde, çocuklarımızı kendi okullarında eğitemediğimiz için üzgünüz. Ama yapılan bu çalışma da yavrularımızın güvenliği içindir.

 

Sayı veliler sevgili öğrenciler...

 

2011/2012 eğitim öğretim yılının tekrar herkes için hayırlı olmasını temenni ederken yapılan bu çalışmanın okulumuz ve mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Abdulbaki MURAT

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.03.2013 - Güncelleme: 13.10.2022 07:54 - Görüntülenme: 908
  Beğen | 0  kişi beğendi