İSTANBUL / SULTANGAZİ - Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu

May

Okulumuz 1-C ve 1-D sınıfları tarafından okuma bayramı düzenlendi.

May

Öğrencilerimiz, Sultangazi Belediyesi Binicilik Tesisi gezisine katıldılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ock

Okulumuzda başlatılan proje kapsamında ocak ayının örnek davranış sergileyen öğrencileri ile en çok kitap okuyan öğrencileri seçildi.

Ock

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Okulumuza Ziyaret

FEVZİ KUTLU KALKANCI ANAOKULU OYUN ODASI KAYITLARI BAŞLIYOR.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Gaziler Günü" okullarda 19 Eylül tarihinde kutlanmaktadır.

"Gaziler Günü" okulumuzda da sınıf öğretmenleri koordinesinde kutlanacaktır.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" okullarda ders yılının başladığı ikinci haftada anma programı olarak uygulanacaktır.

May

Kullandığımız her türlü kitap, defter vb gibi geri dönüşüme kazandıracağımız malzemeleri mesai saatleri içinde okulumuza getirebilirsiniz.Bu sayede hem milli ekonomiye katkı yapmış olacağız hem de ağaç kesimine engel olup israfı önlemiş olacağız. Atık kağıtları mesai saatleri içinde (08.00 - 18.00) güvenlik görevlisine bırakabilirsiniz.

May

2016 Doğumlu öğrencilerimizin birinci sınıfa hazırlamak amacıyla Temmuz ve Ağustos aylarında hızlandırılmış Ana Sınıfı Eğitim programı ana sınıfımızda uygulanacaktır.2021/2022 Eğitim Öğretim yılında ana sınıfına gitmeyen öğrencilerimizin velilerini okulumuza bekliyoruz.Kayıt formları okuldan verilecektir.

Nis

İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden değerli yazarımız Mahmut BIYIKLI öğrencilerimizle  'Teravihte Gülen Çocuklar' kitabı üzerine fikir alışverişi yapıldı.Ardındanda kitaplarını imzalayarak güzel bir anı oluşturdu.

Nis

Emanetimiz Erdem Olsun Projesi Nisan Ayı Çalışmalarımızı yaptık.Nisan ayında öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi kendi şapkalarını tasarladılar.İşbirlikçi ürünümüz olan mandala çalışmamızda g harfini sınıfta boyadılar.Nisan ayı erdemi olan sevgi erdemini kavramak için Yalnız Çocuk ve Ateş Böceği çalışmasını izlediler.Bayrak sevgisini pekiştirmek için bayrak etkinliği yaptılar.Final ürünümüz öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Yaşlılar Haftası " okullarda, 18-24 Mart tarihlerinde kutlanır.Okulumuzda düzenlenen yaşlılar haftası programından kareler.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan ve değişik coğrafyalarda vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mücahit KAYADUMAN tarafından velilerize yönelik çocuklarla etkili ikletişim kurabilme semineri yapılmıştır.