Mrt

Mart ayı erdemimiz olan üretkenlik.Öğrencilerimiz atık malzemelerden kendi oyuncaklarını yaptılar.Çekirdek çöp değildir etkiliğinde çekirdeklerden bitki yetiştirdiler.Çocuk kitapları yazarı Serdar TURGUT öğrencilerimizle buluştu.Öğrencilerimiz kendi oyuncaklarını tasarlandı sınıfta yapılan oylama sonucu birinci seçilen oyuncağımız.

Şbt

Etwinning projemiz Emanetim Erdem Olsun projemizin Şubat ayı değeri Özgüven alakalı öğrencilerimize''Alaca Karga'' çizgi filmi izletildikten sonra özgüven erdemi üzerine konuşuldu.Özgüven konusunu pekiştirmek için kendilerine sandviç hazırladılar.Özgüveni pekiştirmek için ,kendi isimlerine akrostiş şiir çalışması yaptılar.

Şbt

Emanetim Erdem Olsun eTwinning projesi kapsamında Doğruluk Erdemi Deyim Ortak Çalışmamız.Proje ortaklarımızın ortak ürün çalışmamızda doğruluk erdemi ile alakalı deyimlerin afiş ve resim çalışması yapıldı.

Ock

Karga ile Tilki masalını dinledikten sonra dürüstlüğün önemi üzerine konuştuk.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü  web sayfadında yayımlanmıştır.

Ock

Emanetimiz Erdem Olsun etwinning projesi ocak ayı erdemimiz 'dürüstlük' ata sözümüz.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar atasözü, söylenmiş olan bir yalanın çok uzun zaman geçmeden anlaşılacağı anlamına gelmektedir.

Ara

Emanetim Erdem Olsun etwinning Projesi kapsamında okuklumuzda yapılan okul içi ve okul dışı etkinlikler

Ara

"Afrika´ya Su Kuyusu Açma" projesine destek vermek amacıyla okulumuzda "Su Kuyusu Yardım Projesi" yapılacaktır. Yardım Kumbarası 4-L sınıfı öğrencilerimiz Hatice Kübra Demir ile Aleyna Tozal tarafından sınıflarda dolaştırılacak ve yardım için getirilen paralar bu şekilde toplanacaktır. Yardım için gerekli bütçenin oluşması için konunun önemini çocuklara anlatılacaktır.Okulumuzun Afrikada açılacak bir kuyuda katkısı sağlanacaktır.

Kas

Emanetimiz Erdem Olsun Projesi Kapsamında Kasım ayında yaptığımız okul içi ve okul dışı etkinliklerimiz.

Şehit Öğretmenlerimiz Takvim Çalışmamız - 2022

Kas

Temel ahlaki öğelerle bezenen erdemli davranışlarımızı kültür birikimi olan,nesillerden nesillere anlatılarak gelen masallarımızla bütünleştirerek , kendi davranışlarını fark edip onları daha da güzelleştirmeye , iyiye ve doğruya yönlendirecek , çocuklarımız hem eğlenecek, eğlenirken de ahlaki, milli ve manevi değerlerin gelişmesini sağlayacağımız mesajlarla dikkat çekerek öğrenmeyi kalıcı hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Kas

Okulumuzda "Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" düzenlenecektir.Turnuva 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

1/A Sınıfı öğrencilerimizle Kent Ormanında ağaç dikildi

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, ölümünün 83. yıl dönümünde; O'nun ilke ve devrimlerinin aydınlattığı yolda, geçmişten devraldığımız sorumluluklarımızı yerine getirme, çağdaş uygarlık seviyesini yakalama ve onun da üzerine çıkma hedefini gerçekleştirme bilinci ve kararlılığı içinde minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz

Eyl

Okul Aile Birliğinin Yıllık Olağan Genel Kurulu 06/10/2021 Carşamba günü saat 10:00 okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır. Her öğrenci velisi aynı zamanda okul-aile birliği üyesi olması sıfatıyla tüm velilerin bu kurula iştirakleri önemle rica olunur.

201/2022 Eğitim Öğretim yılı okul giriş çıkış zaman çizelgemiz.