Ock

2/A Sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında soğuk havalarda sokak hayvanlarının barınması için ´Kedi Evi Projesi´ hayata geçirildi.İsmetpaşa Mahallesinin değişik yerlerine öğrencilerimizin hazırladığı kedi evleri konuldu.Kediler artık daha güvenli bir ortamda barınmaları sağlandı.2/A Sınıfı Öğretmenimiz Hatice AYIK ve öğrencilerimizi duyarlılıklarından dolayı kutlarız.

Okulumuz 4-L Sınıfının ´´Uçurtma Müzesi Gezisinden Kareler

Ara

Yazarlar Okullarda Projesi kapsamında Psikolog yazar Banu Yaşar velilerimizle Çocuk Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler konulu bir Söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Çocuğun Okul Başarısında ailenin rolü anne baba tutumları konulu seminer okulumuz rehber öğretmeni Damla Ozan tarafından düzenledi.

Kas

Önemli olan birinciye göre nerede olduğumuz değil, düne göre nerede bulunduğumuzdur :)

Ekm

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim DEMİR ve Şube Müdürlerimiz ile Tayvanlı misafirlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler ..

Ekm

Okulumuz 4 - L Sınıfının ´´ İsbankasi Müzesi ´´ Tutum ve Tasarruf Atölyesi Gezisinden kareler

Ekm

Okul aile birliğinin yıllık olağan genel kurulu 26.10.2015 Pazartesi günü saat 10:00´da okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır.

Ekm

Okulumuzda hafta sonu cumartesi günleri 10:00-14:00 saatleri arasında günde 6 saat  1-2-3-4.sınıf öğrencilerimize yönelik derslere destek,güzel sanatlar(halk oyunları),beden eğitimi ve spor çalışmaları(satranç),bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları derslerinden oluşan çocuk kulübü   çalışmamız mevcuttur.

Ekm

2-K Sınıfı sınıf başkanını seçti.Yunus Emre Kaya ve Zeynep Aydın´ı tebrik ediyoruz

Eyl

28 Eylül 2015 pazartesi günü 1. sınıflar okula başlayacaklar ve 1 hafta boyunca 3 er saat uyum eğitimi alacaklar. 5 Ekim 2015 tarihinden itibaren de  diğer sınıflar ile beraber eğitim öğretimlerine devam edecekler. 1. ve 2 sınıfların tamamı öğleci olacaktır. 3 ve 4. sınıflar ise sabahçı olacaktır.1.Sınıf velilerine okulumuz Rehberlik servisi tarafından oryantasyon uyum eğitimi verilecektir.