Nis

Ana Sınıfı Kayıtları Ne Zaman Başlar?

Okulların tatil olduğu haftadan sonraki ilk pazartesi günü başlar kontenjanımız 0lan 140 sayısına ulaşınca sona eriyor.

Nis

Ana Sınıfı Kayıtlarında Sabahçı Öğlenci Neye Göre Belirleniyor?

Kayıtlar başladıktan sonra kayıt için gelen ilk 70 ögrenci velimiz öğlenci yapılıyor.

Nis

Ana Sınıfı Kayıtlarında Ödeme Nasıl Yapılacak?

Size verilecek formlar içinde yer alan ödeme planına göre eylül ayı ücreti tam olarak banka ana sınıfı hesabımıza HESAP NUMARASI İÇİN LİNKİ TIKLA veya makbuz karşılığı okul idaresine verilecektir.

Nis

Okul Sağlığı İle İlgili Ne Çalışmalar Yapılmaktadır?

Aşağıda belirtilen sunumu izleyerek çalışmaları öğrenebilirsiniz SAYFAYA GİDER

Nis

Birinci Sınıf Kayıtları Ne Zaman Başlar?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından adres kayıt bölgelerine göre aday listeleri e okula atanınca öğrenciler Tc Nosuyla sisteme girip hangi okullda okuyacağını görecektir.Kayıtlar Ağustos ortasında e okul sisteminin 2020/2021 Eğitim Öğretim yılın geçirilmesiyle mümkün olacaktır.

Nis

Birinci sınıf kayıtları sırasında öğretmen tercih edebilirmiyim yada ana sınıfından mahaleden arkadaşıyla aynı sınıfta olabilir mi?

Birinci sınıf kayıtlarında öğretmen tercihi ne yazık ki yapılmamaktadır.Kura öğretmenler arasından çekilerek sınıflarını belirlemektedirler.Öğrencilerimiz öğretmen seçemediği gibi arkadaş,komşu vb kişiler aynı sınıfa alınması ne yazık ki mümkün değildir.

Nis

Birinci Sınıf Şubeleri Nasıl Oluşturulur?

Birinci Sınıflar kız erkek sınıflara eşit dağılması göz önüne alınarak ve ana sınıfına giden öğrenciler her şubeye eşit dağıtılarak sınıflar oluşturulur.

Nis

Okulunuzda Covit 19 Virisüne Karşı Nasıl Önlemler Alınmaktadır?

Okulumuzda 15 güde bir  cumartesi günü 5 litreli Ulv cihazımızla yüzey dezenfektanı ile bütün okul birimlerine yüzeylere,zemine sıra masa kapılara uygulanmaktadır.Ayrıca Haftada üç gün pazartesi,salı cuma günlerinde kapı kolları ,musluklara öğrencilerin sık dokunduğu yüzeylere yüzey dezenfektenı püskürtme yöntemiyle uygulnmaktadır.Ulv İlaçlama Nedir? İnce püskürtme tekniği ile oluşturulan aerosol sisine U.L.V. (Ultra Low Volume), bu teknoloji ile içerisinde bulunan ilaç sıvısını 20-50 mikron damla büyüklüğü arasında uygulayan cihazlara Ulv Cihazları , bu cihazlarla yapılan ilaçlama uygulamasına Ulv İlaçlama (Soğuk Sisleme) denilmektedir.

Nis

Kaç Doğumlu Çocuklar Birinci Sınıfa Gidebilir?

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında 2014 doğumlu öğrencilerimiz birinci sınıfa kesin kayıt hakkı elde etmektedir.

Nis

Ana Sınıfına Kaç Doğumlu Öğrenciler Kayıt Hakkı Kazanır?

2020/2021 Eğitim Öğretim yılında 2015 doğumlu öğrencilerimiz kesin kayıt hakkı kazanacaktır.